Mensen

= Wij als gezin hadden in het algemeen slaapproblemen….de ene serieuzer dan de andere….het had een grote negatieve invloed op ons dagelijks leven. Na de meting in ons huis op verstoringen van negatieve aard hebben een Plocher Harmonizer en een Plocher Energie ontstoringshoek geplaatst. Dit Harmonisatie-set bracht positieve resultaten voor ons! Binnen de maand “probeertijd” sliepen we allen veel beter en voelden ons energieker…we konden onze dagelijkse taken beter aan. 

Familie uit Staphorst,

Meerdere families hadden verbetering in hun slaappatroon, voelden zich fitter en meer ontspannen als voorheen. Ook verminderen gezondheidsklachten van allerlei aard; minder pijnklachten, geen hartkloppingen meer, minder/geen stijve spieren meer enz.

=  Ik ben 22 jaar en heb vanaf mijn 8ste jaar al last van migraines, die onder invloed van spanningen van lichamelijke en geestelijke aard veroorzaakt kunnen worden. Sinds de vergrote aanwezigheid van electronische signalen zoals WiFi, Dect, 4G, 5G, Bluetooth enz werd mijn leven totaal verstoord. Ik had dagelijks migraine, aangezichtspijn, kon niet slapen, fibromyalgie en verstoringen in mijn lichamelijke sytemen. Ik werd overgevoelig voor allerlei prikkels; geluid, geur, bewegingen rondom mij.

 Ik had geen mogelijkheden meer om ergens van te genieten. Mijn leven werd ondragelijk! Op mijn woonplek zorgden we ervoor dat alle draadloze communicatie werd vermeden…..alles ging weer aan de kabel, geen WiFi, geen Dect en telefonen op vliegtuigstand en alleen meerdere functies aan, wanneer nodig. Dit bracht mijn leven thuis weer terug. Maar nog steeds had ik een hoeveelheid klachten en ook regelmatig migraines. Plocher Harmonisatie produkten wilde ik graag uitproberen!

Na korte tijd na het plaatsen van de Harmonizer en Energie-Ontstoringshoek werd mijn leven ontspannender….de migraines werden minder heftig en minder pijnlijker en ook kwamen ze minder vaak. Ook voelde ik me relaxter…niet zo gespannen in spieren en maakte ik me minder zorgen om vanalles. Ik voelde me gelukkig met deze vooruitgang.

Om buiten mijn “veilige” woonplek minder last te hebben van verstoringen draag ik altijd mijn Plocher persoonlijke E-Smog hangertje bij me. Zo kan ik af en toe ook een uitstapje van enige uren buiten mijn woonplek doorbrengen. Dat geeft me een goed gevoel!

Ik hoop dat meerdere mensen met “vage, niet verklaarbare klachten” de Plocher Harmonisatie-set willen uitproberen….en hopelijk zal het hun ook helpen.

Esther, Overijssel

= Al lange tijd had ik last van keelklachten. Na bezoeken aan doktoren en specialisten, was er geen aanwijsbare medische reden voor gevonden.

Toevalligerwijs heb ik een Plocher Harmonisatieset in huis geplaatst, ik bemerkte dat na een week mijn specifieke klachten aan mijn keel verdwenen waren en nooit meer terug gekomen zijn.

Dus kan ik de conclusie trekken dat verstoringen in het energieveld van mijn woonplek de oorzaak waren.

Mijn vrouw had ‘onrustige’ benen en verhoogde spiertonus welke ongemak veroorzaakten en voornamelijk in de avond merkbaar waren.

Deze klachten zijn ook aanzienlijk verbeterd na het plaatsen van de Plocher Harmonisatie set.

J.B. Overijssel

= Na plaatsing van de Harmoniser en de Energie-ontstoringshoek kregen we meer ontspanning en rust in huis. We zijn erg tevreden. Ik heb voor mijzelf ook  een E-hangertje  gekozen. 

M.S. Drenthe

Getuigschriften PLOCHER Energie – Ontstoringshoek voor in allerlei voertuigen. Met als doel; verbetering van / verhoging van  welbevinden, concentratie en behoud van de “normale” spierspanning.

Plocher Energie-Ontstoringhoek; harmoniseert verstoringen veroorzaakt door electronische signalen. Zorgt voor een optimale afstemming van electronische signalen onederling wat het functioneren van “het apparaat” kan verbeteren.

Toepassing; op alle voertuigen en installaties die te maken hebben met electronische signalen. Zoals; voertuigen, zonnepanelen, melkrobot, waterpomp, electronische bedrading in een gebouw enz.

= Ik had last van kleine momenten van “black outs” in mijn auto…dit voelde niet goed. Ik kreeg de gelegenheid om een een Plocher hoek uit te proberen …..en je het is bijna niet te geloven …..maar sinds de plaatsing van de hoek op de hoofdkabel van de accu in mijn auto, heb ik geen “black outs” meer gehad. Een veilig gevoel! 

Roelof, Staphorst

= Meerijden in een auto was voor mij bijna onmogelijk….autoziekte in serieuze mate, zelfs op heel korte afstanden. Dit leverde problemen op in mijn sociale leven en in mijn werk. Ik moest altijd zelf rijden, wat ik best vermoeiend vond. Na het plaatsen van een Ontstoringshoek van Plocher lukt het me nu om weer mee te rijden! Ik kan zelfs gedurende een autorit om me heen kijken en van de omgeving genieten. Het heeft voor mij veel positiefs gebracht.

Maria, Punthorst

= Ik ben overgevoelig op sensorisch gebied…ondervindt snel overbelasting van veel prikkels; in de auto meerijden was voor mij bijna onmogenlijk. Ik kreeg migraines en wagenziekte. Dat was een echte belemmering. Na het plaatsen van de Energie-Ontstoringshoek op de auto van mijn ouders, werd het voor mij mogelijk om weer mee te rijden zonder ziek te worden. Mijn zus en broer hebben er ook 1 in hun auto geplaatst..haha…dat betekent dat ik nu weer leuke uitstapjes in hun auto kan maken. Top!

E. M. B uit Punthorst

= Voor mijn werk maak ik lange reizen van enkele uren per dag voor meerdere keren per week. Na 2 uur rijden neem ik altijd rust..ik val dan meteen in slaap. Dat heb ik dan even nodig, Na het plaatsen van de Plocher Energie-Ontstoringshoek op mijn “modern uitgeruste” auto kan ik langer dan 2 uur achter elkaar reizen…ik heb geen dutje meer nodig. Ik ben minder moe door het reizen in mijn auto in het algemeen. Ik houd meer energie over voor na mijn werk.

H. B. Overijssel

= Na het plaatsen van de Plocher hoek verbruikt mijn auto wat minder brandstof. Ik en mijn bijrijders voelen ons fitter gedurende het reizen in de auto.

J. M. B. uit Overijssel