Over ons

Over ons

Plocher distribitie; verantwoordelijk voor distributie in van alle PLOCHER producten in Nederland.

Het is een familiebedrijf gevestigd in de gemeente Staphorst en is blij dat ze deze Plocher producten vermarkten, omdat deze volledig bij het bedrijfsethos horen; `De Firma handelt alleen in producten die meehelpen om het welzijn van mens, dier en onze aarde te verhogen`. Ze moeten daarnaast ook effectief in hun werking zijn en rendabel.

De betreffende familie Brandes woont  nu bijna 10 jaar in Staphorst, nadat ze 13 jaar in Engeland gewoond en gewerkt hebben ten behoeve van het produceren en verkopen van hun eigen geformuleerde kruiden producten, die als aanvullend diervoeder verkocht worden.

Die producten zijn  van zeer hoge kwaliteit (GMP+ gecertificeerd) en met een zeer effectieve werking, ze zijn behulpzaam bij het verzorgen, herstellen, behouden van de gezondheid van het dier.

Ze kunnen worden toegepast voor een breed scala van verstoringen van de optimale gezondheid/ prestatie/groei van het dier. Prive en zakelijk, op voor veehouderij. (toegestaan door de SKAL)

Meer informatie en verkoop producten zie; www.brandesformula.nl

Of bel met Jake Brandes; eigenaar en directeur en ervaringsdeskundige, wanneer u persoonlijk advies wenst in uw specifieke situatie. Advies en begeleiding is geheel gratis.

Telefoon nummer; 0625122221

Of schrijf een e-mail naar; info@Plocher.nl

PLOCHER producten zijn uniek in hun werking; geheel uit natuurlijke stoffen en sluiten zich totaal aan bij het milieu.

Wij zijn ervan overtuigd dat ze een belangrijke bijdrage kunnen  leveren in het `circulair` bezig zijn op veel gebieden; prive en zakelijk.

De producten die we verkopen zijn volledig door ons getest en we staan 100% achter de werking en effectiviteit van deze producten. Dagelijks zijn we verrast over de positieve resultaten die de producten leveren.

Ze zijn eigenlijk te mooi om waar te zijn!

De producten werken wanneer ze juist worden toegepast.