Paarden

Getuigschriften PLOCHER Harmonisatie-concept; Harmonizer en Energie-Ontstoringshoek;

Proeftijd van 1 maand, of langer overeen te komen!                                          Bel en probeer; 06 251 22 221

= Na het plaatsen van Plocher Harmonisatie-set hield het schoppen van mijn paarden tegen de stalwanden gedurende de nacht (overdag in het veld) meteen op. Mijn vrouw en ik hadden een verbeterde tot goede slaap, wat voorheen een probleem was. Wij waren er erg blij mee!

H. B Overijssel

= Na het plaatsen van Plocher Harmonisatie-set is mijn race-volbloed merrie aangenamer in de omgang. Ze voelt zich meer ontspannen en gelukkiger. Deze zomer kon zij zelf vliegen op haar gezicht en rond haar ogen verdragen….wat voorheen ondenkbaar was en er voor zorgde dat ze vaak binnen moest staan of tenminste met een gezichtsmasker in de weide stond. Voorheen was ze erg onrustig in de weide en bij de aanwezigheid van vliegen begon zij te rennen en te rennen ….totdat ze geheel bezweet was en nog meer vliegen aantrok en uiteindelijk in stal gezet werd. Een uitkomst voor de merrie en voor ons!

Rita, Punthorst

= Onze merrie wilde niet stilstaan op de opzadelplek en was altijd onrustig in de stal, vertoonde ook bijtgedrag en onverdraagzaamheid in de omgang. Na het plaatsen van de Plocher Harmonisatie-set veranderde dit meteen. De berijder die hier niets van af wist was de volgende dag verbaasd over het ontspannen gedrag van de merrie en vroeg aan de eigenaar;”wat is er met deze merrie gebeurd?”.

Bernard D

= Mijn paard had moeite op een paar plaatsen in de rijbak netjes te blijven lopen op de hoefslag; week uit en deed weerspannig. Vorige week heeft ze er zelfs iemand afgebokt…daar schrok ik van, ze vertoonde heftig gedrag. Na uitmeten door Jake en mezelf zagen we dat op die ene plek een grote verstoring zat…zou dit de reden van haar gedrag geweest zijn?

Na het plaatsen van de Plocher produkten veranderde de houding van mijn merrie; ze werd veel aardiger, rustiger en aanhankelijker…ze stond open voor wederzijds contact. Dat was al na een paar dagen. Haar energieniveau bleef hetzelfde al voor de plaatsing…het leek erop dat ze zich beter in zichzelf voelde, relaxter. Het rijden in de rijbak verbeterde en na verloop van tijd loste het eerdere probleem op. Ik kon het bijna niet geloven. 

M. B. Overijssel

= Na het plaatsen van Harmonisatie set verbeterde de leefomstandigheden in de stal voor mijn paarden enorm. 1 paard rolde altijd overmatig veel in zijn stal….dit was voorbij…en blijvend. Een ander paard had een stal met uitloop…maar kwam nooit in stal… na plaatsing Harmonisatie set kwam hij ook vaak binnen staan en gedroeg zich rustiger. We vroegen ons af of dit toeval was…dus verplaatsten we de Harmoniser. Wat gebeurde er? Het eerder genoemde paard ging weer overmatig rollen in stal en het andere paard bleef buiten de stal.  

Buitenrijplaats; er waren vaste plaatsen waar de paarden “ongewenst” gedrag vertoonden, dit was best lastig. Na de plaatsing van de Harmoniser ging dit na 1 uur al beter en de volgende dag nog veel beter. Het was verrassend!

“Wij zijn erg blij met het Harmonisatie-concept van Plocher, erg fijn voor de paarden en voor verzorgers en ruiters. Prestaties worden hier immers allemaal door beinvloed.

Rogier, Brabant

= Na het plaatsen van de Harmoniser vertoonden mijn varkens, die altijd erg schuw en wat wild waren, een compleet ander gedrag. (afkomstig uit reguliere varkenshouderij….nu in een buitenverblijf met veld) Ze waren vriendelijk, toonden erg veel interesse in mij, ze belemmerden mij door dit gedrag met lopen. Ze toonden een gelukkiger gedrag. Ik werd er blij en tevreden van. 

Gerrit, Drenthe

= In het algemeen; 

Wat we bij honden/paarden zagen waren oa; meer rust..minder/geen vertoning van nerveus gedrag of ontevredenheid; niet alsmaar heen en weer lopen, minder trekken aan de lijn, beter zindelijk worden van een pup. Beter kunnen omgaan met hun dagelijks leven/taken in training. Beter sociaal gedrag, minder agressieviteit/assertiviteit.

 Rustiger en ontspannen gedrag! Beter in hun vel zitten!

Getuigschriften PLOCHER Harmonisatie-concept; Harmonizer en Energie-Onstoringshoek; eventueel met gebruik van persoonlijk E-Smog hangertje.

Proeftijd van 1 maand overeen te komen! Bel en probeer; 06 251 222 21