Recencies

Harmonizer en Energie-Ontstoringshoek

Getuigschriften PLOCHER Harmonisatie-concept

Proeftijd van 1 maand overeen te komen!

Bel en probeer 06 25122221

Na het plaatsen van Plocher Harmonisatie-set hield het schoppen van mijn paarden tegen de stalwanden gedurende de nacht (overdag in het veld) meteen op. Mijn vrouw en ik hadden een verbeterde tot goede slaap, wat voorheen een probleem was. Wij waren er erg blij mee!

H. B Overijssel

Na het plaatsen van Plocher Harmonisatie-set is mijn race-volbloed merrie aangenamer in de omgang. Ze voelt zich meer ontspannen en gelukkiger. Deze zomer kon zij zelf vliegen op haar gezicht en rond haar ogen verdragen….wat voorheen ondenkbaar was en er voor zorgde dat ze vaak binnen moest staan of tenminste met een gezichtsmasker in de weide stond. Voorheen was ze erg onrustig in de weide en bij de aanwezigheid van vliegen begon zij te rennen en te rennen ….totdat ze geheel bezweet was en nog meer vliegen aantrok en uiteindelijk in stal gezet werd. Een uitkomst voor de merrie en voor ons!

Rita, Punthorst

Onze merrie wilde niet stilstaan op de opzadelplek en was altijd onrustig in de stal, vertoonde ook bijtgedrag en onverdraagzaamheid in de omgang. Na het plaatsen van de Plocher Harmonisatie-set veranderde dit meteen. De berijder die hier niets van af wist was de volgende dag verbaasd over het ontspannen gedrag van de merrie en vroeg aan de eigenaar; ”wat is er met deze merrie gebeurd?”.

Bernard D